Kroerbarnehagene
Gjestebok
218182 sidevisninger
Høy trivselsfaktor!

Vi var en av to barnehager i Ås kommune som scoret høyest på foreldreundersøkelsen 2018!

Dette er vi stolte av. Ås Avis kom på besøk for å snakke med oss om dette. Det som sto i Ås Avis sin papirutgave ligger som et dokument her.

Link til Ås Avis sin hjemmeside med dekking av saken:

Best i Ås!

( 22/02/2019 )
Skogsplassen
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Ås Avis var med barnehagen på tur i skogen. Vi er heldige som har en så flott plass i skogen til Ole Egge, og voksne som lærer barna mye om friluftsliv.

På tur med Kroerbarnehagen i skogen

Bildeserie fra dagen i skogen

Isborgen 2016
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Ås Avis har vært på besøk og laget en repportasje om isborgen i barnehagen.

Isborgen

Isborgens fall
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Ås Avis var på besøk når mildværet hadde gjort fundamentet utrygt og borgen måtte rives.

Isborgen rives

Jubileumsfest for barnehagen
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Kroerbarnehagen er 10 år, dette ble feiret med en flott fest for alle barna tirsdag 27.oktober hos Vestby Naturbarnehage avd. Lesteberg. Det var tre barnehager som hadde felles jubileumsfest da Lesteberg feiret 15 år, og Vestby Naturbarnehage avd. Son feiret også 10 år samtidig.

Dagen ble feiret med taler, leker, natursti, sang/musikk, ridning, pølser og kaker.

Det var besøk av journalister, og her er link til Vestby avis sin bildeserie; Jubileumsfesten

( 23/12/2016 )

Logg inn for å se alt innhold:

Skriv passord:

Send e-post hvis problemer